ΟΦΑΠ

19 Δεκεμβρίου 2016

Ενημερώθηκα και διάβασα κάποιες δηλώσεις καθώς και ανακοίνωση, που με αφορούν,  από την πλευρά της ομάδας του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, αλλά για τον λόγο της αγανάκτησής μου δεν γίνεται καμία αναφορά στις δηλώσεις αυτές. Διότι το βράδυ, πριν το μεταξύ μας αγώνα,  δέχθηκα τηλεφωνική κλήση από τον πρόεδρο του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, κ. Κατσαρό, στην οποία του εξήγησα τους λόγους που ήμουν ενοχλημένος από την συμπεριφορά και τις πρακτικές του προπονητή τους και του ανέφερα  τους λόγους της τηλεφωνικής κλήσης σ’ αυτόν, καθώς και τις αιτίες που με εξόργισαν.

Μου απάντησε πως δικαιολογεί απολύτως τα αισθήματά μου, αλλά μου πρότεινε να το αφήσουμε να περάσει χωρίς περαιτέρω συνέχεια. Του ανταπάντησα ότι δεν μου επιτρέπεται να περάσει αυτό αδιαμαρτύρητα κι ότι, βέβαια, δεν έχω τίποτα με την ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ για το ζήτημα αυτό, παρά μόνο με την συμπεριφορά και την δράση του συγκεκριμένου ατόμου.

Κατά τα άλλα είναι εύκολο να χρεώνει ο οποιοσδήποτε  ανεύθυνα το φταίξιμο όπου τον βολεύει, όμως με τον τρόπο  αυτό αποκαλύπτεται  τι ουσιαστικά θέλει να επιτύχει, τι εκπροσωπεί  και που ο ίδιος τοποθετεί τον εαυτό του. Στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όλοι  γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες, παρά εργασία και συνεισφορά προς όφελος της ομάδας. Άλλωστε εάν η ομάδα μας δεν είχε τις επιτυχίες κι αυτή την  πορεία, όλα τα πραγματικά γεγονότα θα παρουσιάζονταν εντελώς διαφορετικά. Σε όλες των περιπτώσεων αναφέρονται έχοντες επιλεκτική μνήμη,  διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα με στόχο την απόκρυψη της αλήθειας.  

Τέλος, αναφορικά με  τα πεπραγμένα του καθενός, όσο κι αν αυτός προσπαθεί να τα «εξαγνίσει», δεν μπορεί να το επιτύχει.  

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.