ΟΦΑΠ

13 Ιουλίου 2017

Σε νέα εποχή μπήκε από χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, με την έγκριση από την γενική συνέλευση της νέας ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με ονομασία «Απόλλων Πόντου».  

 

Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ολοκληρώθηκε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση του ΜΓΣΚ Απόλλωνα, με κύριο θέμα την δημιουργία της νέας ΠΑΕ, που θα αγωνίζεται την νέα περίοδο στην Football league. Όπως ενημέρωσε ο νομικός του ποδοσφαιρικού τμήματος  Βαγγέλης Χατζηιωάννου, η νέα ΠΑΕ θα έχει  αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ, με τα 270 χιλ. να μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ θα μπορούν και οι φίλοι του Απόλλωνα, με τίμημα 10 ευρώ ανά μετοχή, να μπουν μετοχικά και αυτοί στη νέα ΠΑΕ.  Παράλληλα τα μέλη ψήφισαν για την δημιουργία διοικούσας επιτροπής με χρονικό όριο τους επόμενους τέσσερις μήνες. Την επιτροπή αποτελούν οι Γιώργος Γιακουμίδης, Κατερίνα Καλαϊτζίδου, Μπάμπης Καρύδας, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και Αλέξανδρους Νεράντζης.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Γιακουμίδης και έκανε για λόγο για το όραμα που υπάρχει από την πλευρά της οικογένειας Καλαϊτζίδη, για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το πώς ο σύλλογος θα εμπλακεί στα θέματα του Ποντιακού Ελληνισμού. Παράλληλα έκανε γνωστό πως οι νέες φανέλες δεν θα φιλοξενούν χορηγούς και θα είναι αφιερωμένες στην διεθνή αναγνώριση από τον OHE και την EE της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.     

Στο τέλος μίλησε και ο νομικός του ερασιτέχνη Απόλλωνα, Κώστας Παπαδόπουλος, ενημερώνοντας το σώμα για τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του ΜΓΣΚ  για την εκκαθάριση της προηγουμένης ΠΑΕ, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που βρίσκουν  απέναντι τους από την μη βοήθεια από τους ανθρώπους  της προηγουμένης εταιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.