ΟΦΑΠ

17 Ιουλίου 2017

Σε μια πραγματικά όμορφη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, το Σάββατο που μας πέρασε μελή του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου και των Βετεράνων των Ποντίων, βρεθήκαν στο όμορφο και ακριτικό χωριό του Κιλκίς, Ποντοηράκλεια. Αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι τους αθλητές του τοπικού Κεραυνού.

Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Κεραυνού παρέθεσαν δείπνο στους ανθρώπους του ΟΦΑΠ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τις σχέσεις με τον Απόλλωνα, παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τους δυο συλλόγους.  Για την ιστορία με τα χρώματα του Απόλλωνα αγωνιστήκαν οι  Καρακασίδης, Τραϊανόπουλος, Βουρδαμής, Γρηγοριάδης, Μουρατίδης, Κετικίδης, Δουλκερίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Ν., Σκοδράνης, Αγραφιώτης Ιωσηφίδης, Λουίζος και Βαλαβάνης.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Απόλλωνα Βασίλης Τραϊανοπουλος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:  «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην Ποντοηράκλεια, ενισχύοντας τις σχέσεις του Απόλλωνα με όλους τους Πόντιους. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που βρέθηκαν σήμερα εδώ, αλλά και την διοίκηση του Κεραυνού για αυτήν την όμορφη γιορτή που δημιούργησαν και τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο».          

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.