ΟΦΑΠ

22 Αυγούστου 2017

 

Με το δεξί… συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Απόλλωνα Σόλνας μετά την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος, κερδίζοντας εντός έδρας της Råsunda με 4-2.

 

Στο πρώτο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα κατάφεραν μέσα σε διάστημα 15’ λεπτών να δημιουργήσουν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τους Liba και Michel .  Ότι δεν κατάφεραν στις πρώτες προσπάθειες του αγώνα τα κατάφεραν στο 23’ λεπτό ύστερα από ωραία πάσα του Μαχαιρίδη και άψογο τελείωμα του Liba ανοίγοντας το σκορ για 1-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι ομογενείς έχασαν δυο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες κρατώντας με ευκολία το «μηδέν» στην άμυνα τους.   

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Απόλλωνα, αν και μπήκαν με ιδιαίτερη όρεξη με το υπέρ τους 1-0, είδαν στο πρώτο κιόλας λεπτό της επανάληψης τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν μετά από αντεπίθεση.  Αυτό έφερε άγχος στους παίχτες των «κοκκινόμαυρων» και έδωσε την ευκαιρία στους παίχτες της Råsunda να δημιουργούν κινδύνους για τους γηπεδούχους με δυο  πολύ καλές ευκαιρίες μπροστά στα γκολπόστ του Απόλλωνα.  Σιγά- σιγά οι γηπεδούχοι εξισορρόπησαν τον ρυθμό τους και από το 70’ και μετά βγήκαν στην επίθεση δημιουργώντας κατά ριπάς ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στο 72’ ύστερα από αναμπουμπούλα στην αντίπαλη εστία ο Μαχαιρίδης βρήκε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.  Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του δευτέρου τέρματος,  οι «κοκκινόμαυροι» μετά από αντεπίθεση του Miguel , βρήκε με ωραία μπάλα τον Μαχαιρίδη και αυτός με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 88’ οι ομογενείς είδαν τον Benedikz με ένα κεραυνοβόλο σουτ περίπου 20(!!!) μετρά έξω από την περιοχή να γραφεί το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο πρώτο παιχνίδι μετά από καιρό. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 93’ λεπτό σε 4-2.

Γεωργία Παπαδημάκη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.