ΟΦΑΠ

09 Σεπτεμβρίου 2017

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο ο «πρίγκιπας» του κάμπου κερδίζοντας  την συμπολίτισσα Ακαδημία Απόλλωνα, για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας με 3-1 και συνάμα πήρε και το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

 

Ο αγώνας ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τους δυο συλλόγους να δουν τις δυνατότητες των φετινών ρόστερ και ειδικά για τους νεαρούς αθλητές τον τυπικά φιλοξενουμένων που έχουν το αύριο του ιστορικού Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.  Η διαφορά δυναμικότητας ήταν αυτή που έδωσε και την νίκη. Το πρώτο τέρμα του αγώνα ήρθε στο 36’ με τον Παπαδόπουλο να μπαίνει έξυπνα στην αντίπαλη άμυνα, βγάζοντας σέντρα για τον νεαρό Δημόπουλο, ο όποιος με γυριστή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο τέρμα των «κοκκινόμαυρων»  ήρθε στο 64’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρέγου και καρφωτή κεφαλιά του Τσιρακίδη να γραφεί το 2-0. Στο 80’ οι «φιλοξενούμενοι» μείωσαν σε 2-1 μετά από λάθος των παιχτών του Απόλλωνα, με τον νεαρό Σκαπέρδα να χρήζεται σκόρερ. Το τελικό 3-1 σημείωσε με νέα καρφωτή κεφαλιά ο Μιχαηλίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ.     

 ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Βαμβακίδης (66ο Παυλίδης), Τσάλμας, Ορφανίδης (73ο Τσιόπτσης), Τσιρακίδης, Μπρέγου, ΠαπαδόπουλοςΓ., ΜιχαηλίδηςΠ., Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος, Ζαφειρίου.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Στεργίου, Κυζιρίδης, Ελευθερίου Γ.(46ο Μέμα), Γκίλης (72ο λ.τ. Κοστόπουλος), Γκώγκος, Παπχρήστου, Ελευθεριάδης (62ο Δεληγιαννίδης), Ασλανίδης (66ο Ελευθερίου Γ.Χ.), Ξανθόπουλος, Γάτσος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.