ΟΦΑΠ

06 Οκτωβρίου 2017

Σε ένα παιχνίδι που είχε δαιμονιώδη ρυθμό από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό  και  με τους παίχτες του Απόλλωνα Σόλνας να προηγούνται δυο φορές στον μεγάλο αγώνα κόντρα στην Klassens μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους, είδαν τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν  με 3-4 και συνάμα να κατακτούν αυτοί το εισιτήριο της ανόδου. Την ίδια ώρα οι «κοκκινόμαυροι» μπορεί να πάρουν την άνοδο ως οι καλύτεροι δεύτεροι του πρωταθλήματος.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους «κοκκινόμαυρους» να δημιουργούν την πρώτη καλή φάση του αγώνα μόλις στο 5’ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από εκτέλεση φάουλ και μπλοκάρισμα του αντίπαλου γκολκίπερ. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Klassens να δημιουργήσει δυο δυνατές ευκαιρίες στα καρέ του Απόλλωνα, με τον τερματοφύλακα των ομογενών να λέει το «όχι» στις ενέργειες αυτές.  Στο 11’ ο Μαχαιρίδης προσπάθησε με ωραίο σουτ να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων. Ότι δεν κατάφεραν οι «κοκκινόμαυροι» στις προηγούμενες προσπάθειες, το έκαναν στο 22’ με τον νεαρό Νεοκλή Κυριάκου γράφοντας το 1-0. Η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 28’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1. Αυτό έκανε τους Απολλωνιστές να πεισμώσουν και στο 36’ ο Μαχαιρίδης κέρδισε το πέναλτι μετά από ανατροπή του μέσα στην αντίπαλη περιοχή.  Την εκτέλεση ανέλαβε ο Miguel ευστοχώντας για το 2-1.  Αν και το παιχνίδι έδειχνε ότι θα πήγαινε στο υπέρ του Απόλλωνα στο ημίχρονο, όμως τον τελευταίο λόγο είχαν οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της άμυνας των ομογενών, φέρνοντας ξανά το παιχνίδι στα ίσια για το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τις δυο ομάδες να πιέζουν τις αντίπαλες εστίες με την Klassens να μπαίνει καλύτερα, όμως και στο 58’ κατάφεραν με σουτ κεραυνό να μπουν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ για το 2-3. Το τέρμα αυτό σάστισε τους γηπεδούχους δίνοντας την δυνατότητα να φτιάξουν και νέες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Απόλλωνα. Λίγα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν ξανά για το 2-4, κλειδώνοντας επί της ουσίας την υπόθεση νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες του Απόλλωνα Σόλνας ήταν να μειώσουν στα τελευταία λεπτά με τον Μαχαιρίδη σε 3-4 μετά από νέο κερδισμένο πέναλτι για τους «κοκκινόμαυρους».      

Μάριος Λουίζος- Γεωργία Παπαδημάκη

  

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.