ΟΦΑΠ

06 Νοεμβρίου 2017

Την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα ΕΠΣ Κιλκίς γνώρισε ο Απόλλωνας  Πευκοδάσους από τον Κεραυνό Ποντοηράκλειας με τέρμα που δεκτικέ στο τέλος του πρώτου μέρους. 

Οι «κοκκινόμαυροι» στρέφουν πλέον τα βλέμματα τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΟΑ Πολυκάστρου.

Σύνθεση Απόλλωνα Τσομπανόγλου, Ηλιάδης θ., Λόγγρος, Σαρίδης Χρ., Θεοφιλίδης, Παναγιωτίδης Η, Μητσιμπόνης, Θεοφανίδης Λ., Μωϋσιάδης,Μπέσιας, Μασμανίδης Θεοδ.

Ήττα στους Προμάχους.

Την χειρότερη τους εικόνα στα έως τώρα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έκανε ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, γνωρίζοντας την ήττα από τους Προμάχους με 3-1.  

Στο 34’ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μετά από ωραία σέντρα του Ιωάννου και ο επερχόμενος Μίτσκας άνοιξε το σκορ για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καραγιαννίδης με ωραία ατομική ενέργεια έγραψε το 2-0, δίνοντας αέρα νίκης στους γηπεδούχους λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο.  

Στο δεύτερο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» του κάμπου μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με ωραίο δυνατό σουτ του Καραγιάννη για το 2-1.  Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας έγινε σκληρός με  δυο παίχτες του Απόλλωνα να δέχονται την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, μένοντας έτσι με 9 για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πάνω σε αυτό οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν το τελικό 3-1.

Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ (ΚΟΡΕΛΑΣ Γ.): Μπελητάσιος, Halilaj, Σέλκος (89ο Σαμπούρης), Μούγιος, Μπογδάνης, Άτζος, Καλογιάννης, Τσιμτσιρίδης, Καραγιαννίδης (68ο Μάρκου), Μίτσκας, Ιωάννου
Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ορφανίδης, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Μποζίδης (81ο Βεζυριανόπουλος), Καραγιάννης, Ζαφειρίου, Μωυσίδης (46ο Δημόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.