ΟΦΑΠ

27 Νοεμβρίου 2017

Νίκη ψυχολογίας πήρε ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης κόντρα στον Όλυμπο Άψαλου με 0-3 και φαίνεται  να ξαναβρίσκει τον εαυτό του για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.   

  

Το πρώτο μέρος του αγώνα  κύλησε χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τον Απόλλωνα όμως στο 39’ να ανοίγει το σκορ με τον Μποζίδη, ο όποιος μπήκε από τα αριστερά και πλάσαρε εύστοχα τον γκολκίπερ του Ολύμπου.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν ορεξάτοι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 70’  οι Πόντιοι βγήκαν στην επίθεση με τον Παπαδόπουλο να συνδυάζεται με τον Καραγιάννη  με τον τελευταίο να κάνει το 0-2.  Με την σέντρα οι παίχτες του Απόλλωνα,  έκλεψαν την μπάλα και με 40αρα σέντρα έστειλαν την μπάλα ξανά στα δίχτυα της Άψαλου για το τελικό 0-3.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ (ΣΕΛΚΟΣ): Τσαβδαρίδης, Θεοδωρίδης (35ο Μπογοίτσης), Σταυρούλάκης (82ο Παπαδόπουλος), Γρηγοριάδης, Μαυογιαννίδης, Φαφούτης, Muzhaqi, Αριτζόγλου (82ο Μιτιτανίδης) , Σπανίδης, Καραπατάκης, Σιδηρόπουλος(55ο Γιάγκου)
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου (60ο Βεζυριανόπουλος) , Τσιρακίδης, Ορφανίδης (82ο Μωυσίδης), Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (75ο Καραφουλίδης), Ζαφειρίου (72ο Τσόπτσης), Μποζίδης, Καραγιάννης,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.