ΟΦΑΠ

10 Δεκεμβρίου 2017

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Απόλλων Πόντου επέστρεψε στις νίκες, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Καλλιθέα. Ο Λιόνης έχασε τη πρώτη τεράστια ευκαιρία για τους κοκκινόμαυρους, αφού μπροστά από τον Κουτογλίδη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι κοκκινόμαυροι συνέχισαν έχοντας την κατοχή της μπάλας με πολύ καλή κυκλοφορία, με την Καλλιθέα όμως να απειλεί στις αντεπιθέσεις.. Οι Αθηναίοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι στο πρώτο ημίχρονο με τους Πόντιους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ταμπάκη να στέλνει τη μπάλα πάνω στο Λόπεθ από πολύ κοντά. Ακολούθησαν πολλά λάθη του Απόλλωνα στο χώρο του κέντρου, με τους φιλοξενούμενους όμως να μη μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Ο Απόλλων στη συνέχεια έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες με Συμελίδη και Χασομέρη να στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι από πλεονεκτική θέση.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν την επιστροφή στις νίκες. Οι Rossoneri συνέχισαν το... πάρτυ στις κερκίδες ακόμη και 20 λεπτά μετά τη λέξη του αγώνα.

Επόμενη αποστολή για τον Απόλλωνα Πόντου στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: goo.gl/wLJfHD

Χαράλαμπος Πέτκογλου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

07 Νοεμβρίου 2016
18 Νοεμβρίου 2016
06 Νοεμβρίου 2016
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.