ΟΦΑΠ

18 Δεκεμβρίου 2017

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα νέων της Football league η ομάδα του Απόλλωνα, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της ΑΕ Καραϊσκάκη.  

 

Η ομάδα του Φόρη Κάκογλου μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ  με τον νεαρό Κοιλιανίτη να γραφεί το 1-0, μόλις στο  14’ λεπτό του αγώνα . Οι «κοκκινόμαυροι» έχοντας  σε πολύ καλή μέρα τον Προκοπίου, διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 18’ λεπτό. Οι  φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγα λεπτά αργότερα για το 2-1, μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα. Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε, με τον Απόλλωνα στο 29  και πάλι με τον Προκοπίου να γραφεί το 3-1.  Λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι Πόντιοι έκαναν το 4-1, με τον  Προκοπίου να κάνει το χατ τρικ, για την εντυπωσιακή νίκη που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.   

Το δεύτερο μέρος ο ρυθμός ου παιχνιδιού  έπεσε, με τον Απόλλωνα να κρατάει την κατοχή έχοντας παράλληλα και ένα δοκάρι με τον Φράγγο στην εκπνοή του αγώνα.

Απόλλων Πόντου Κ19:(Κακόγλου) Πάπουτσης, Δαλιανόπουλος, Λαζαρίδης, Κύρκου,  Ζέρβας (80’ Κιόσε), Μπακαλούδης(58’ Μπίλης), Κοιλιανίτης(83’ Λαζαρίδης), Τούλης, Κύρτσος(83’ Ναούλης), Προκοπίου, Λουράκης(65’ Φράγγος).

ΑΕ Καραϊσκάκης Κ19: () Νίκου, Καψάλης, Μήτσιος, Ατέκα, Θελουδές, Μάρκος(60’ Τσίρκας), Κρίκας(35’ Βλάχος), Χύσο, Κούσης (85’ Παπαγιάννης), Μαργώνης(85’ Χάρος), Καβέλης (82’ Σόταϊ)  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.