ΟΦΑΠ

14 Ιανουαρίου 2018

Η 11η αγωνιστική...

της Football League ολοκληρώνεται σήμερα. Απομένουν 6 ακόμη παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη. Άρης και Παναχαϊκή οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη προνομιούχο δεύτερη θέση. Οι βαθμολογικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές και όλα είναι ρευστά, τόσο για την άνοδο, όσο και για τον υποβιβασμό. Ας δουμε ποιους και που μένει να αντιμετωπίσει ο Απόλλων Πόντου μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου...

Την επόμενη αγωνιστική (12η) ο Απόλλων Πόντου ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμεωπίσει τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", κλείνοντας έτσι μια πολύ δύσκολη 4άδα αγώνων με Παναχαϊκή, Άρη και Δόξα Δράμας. Τη 13η αγωνιστική (28/01) οι κοκκινόμαυροι φιλοξενούν στην Καλαμαριά τον Παναιγιάλειο, ενώ και την 14η αγωνιστική η οποία θα είναι εμβόλιμη, θα φιλοξενήσουν τον ΑΟΧ Κισσαμικό την Τετάρτη 31/01.

Η 15η αγωνιστική (4/2) θα βρει τον Απόλλωνα Ποντου στη Λάρισα να αντιμετωπίζει τον συνονόματο Απόλλωνα Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ. Ακολουθεί το εντός έδρας ματς στην Καλαμαριά με την ΑΕ Καραϊσκάκη για τη 16η αγωνιστική (11/2) του πρωταθλήματος. Αυτό θα ειναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει ο Απόλλωνας για το πρώτο γύρο, καθώς τη 17η αγωνιστική (18/2) ο αγώνας με τον Αχαρναϊκό θα ματαιωθεί (α.α. 0-3) και οι κοκκινόμαυροι θα κλείσουν τη πρώτη στροφή του πρωταθλήματος με τρεις... ξεκούραστους πόντους.

Σύνολο: 3 εντός, 2 εκτός και τρεις βαθμοί άνευ αγώνα.

Χαράλαμπος Πέτκογλου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.