ΟΦΑΠ

19 Ιανουαρίου 2018

Με γενικό κάλεσμα...

προς τους φιλάθλους του, ο Ο.Φ.Η. δίνει το δικό του σύνθημα για τον αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12η αγωνιστική της Football League. Ο αγώνας την Κυριακή (15:00) στο Ηράκλειο είναι πολύ σημαντικός, με τους Κρήτες και τους Πόντιους να έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη και τη κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται μόλις 2 βαθμους πίσω από τη δεύτερη Παναχαϊκή και θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Οι Πόντιοι απο τη μεριά τους έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης 4 αγωνιστικές και έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της ανόδου.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κος Ρατσιάτος από το σύνδεσμο διαιτητών Αργολίδας. Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης άφησε εκτός αποστολής τους Βεργώνη και Ντούγκα. Επιστρέφουν οι Γεωργιάδης και Καλαϊτζίδης. Η αποστολή των κοκκινόμαυρων θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο το πρωί της Κυριακής.

Η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου: Λόπεθ, Καλογεράκης, Καπίας, Σαμαράς, Καλί, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Τσεμπερίδης, Καλαϊτζίδης, Γκουγκούδης, Λιόνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης.

Το κάλεσμα

Ο Ο.Φ.Η. με ανακοίνωση του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να γεμίσει το "Γεντί Κουλέ" στον αγώνα με τους κοκκινόμαυρους. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν μόλις από τα 5€ και φτάνουν τα 15€.

Η ανακοίνωση: 

"Φίλοι του ΟΦΗ

Μετά τη σπουδαία βραδιά που ζήσαμε όλοι την Τετάρτη, στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, η ομάδα μας , δίνει την Κυριακή (3μμ) στο γήπεδο μας, ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο προπονητής μας, τα παλικάρια του, μας θέλουν ξανά δίπλα τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, για να κρατήσουν όρθια την ομάδα μας και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ξανά στις επάλξεις, για να τους δώσουμε την ώθηση, που έλαβαν από τους 6 χιλιάδες και πλέον φίλους του ΟΦΗ, που βρέθηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα.

ΑΥΤΗΝ την εκπληκτική εικόνα, που είχε το γήπεδο μας στο παιχνίδι με τη Δόξα, πρέπει να την έχει και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό, δυνατή φωνή, αλλά και άριστη συμπεριφορά από τους φιλάθλους μας, που έχουν αντιληφθεί την σημασία, η ομάδα μας, να μείνει μακριά από συμπεριφορές που μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτήν την κρίσιμη εποχή.

Με 12ο παίκτη ξανά τον κόσμο, η ομάδα μας, θα τα καταφέρει!

Όπως είχε ανακοινώσει και νωρίτερα, η Διοικούσα Επιτροπή και σε αυτό το παιχνίδι τα εισιτήρια θα τιμώνται από 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5, στα 10 ευρώ για τη θύρα 8 και στα 15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,9.

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για γυναίκες και παιδιά.

Ελάτε ΟΛΟΙ να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη, που θα μας κρατήσει το στόχο.

Ο ΟΦΗ, μας χρειάζεται όλους!"

Χαράλαμπος Πέτκογλου


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.