ΟΦΑΠ

04 Απριλίου 2018

Σε ένα άνοιχτό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, Απόλλων Πόντου και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι στην Καλαμαριά πετυχαίνοντας ο καθένας από ένα γκολ.

Οι "κοκκινόμαυροι" ξεκίνησαν δυνατά, κατάφεραν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο 17ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Γεωργιάδης βρήκε τον ανοιχτό διάδρομο από τα δεξιά, πλησίασε στη μεγάλη περιοχή των Κρητικών και με μία καλοζυγισμένη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Χασομέρη με τον τελευταίο να στέλνει υπό πίεση τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Τάκη Γκώνια ισορρόπησε χωρίς όμως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Λόπεθ. Τίποτα αξιόλογο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, εκτός από το παρολίγον... εκπληκτικό αυτογκόλ του Πατά, όταν στο 31' σε προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα στον Κατσιμήτρο, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασα λίγο πάνω από την εστία της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί δημιούργησαν δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 49ο λεπτο με κοντινό σουτ του Κάιπερς να παιρνάει λίγο άουτ, ενώ στο 72ο λεπτό διαγώνιο σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 82' ήρθε η ισοφάριση: Ο Κάιπερς εκμεταλλεύτηκε μια πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Ποντίων και με υποδειγματικό, ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Ισπανό πορτιέρο του Απόλλωνα.

Συνέντευξη τύπου...

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης, συνεργάτης του κ. Γκώνια, ανέφερε μεταξύ άλλων πως βάσει των ευκαιριών της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη του Εργοτέλη, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο Βογιατζής, παίκτης των κιτρίνων, σημείωσε τη μέτρια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στου γήπεδο του Απόλλωνα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και στους παίκτες του Απόλλωνα. Χαρακτηριστικά, είπε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα, καθώς είναι από τις λίγες ομάδες που προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο."

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε στους παράγοντες οι οποίοι κατά τη γνώμη του στέρησαν από τον Απόλλωνα τη νίκη. Κούραση, αναποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιουργήθηκαν για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος και μη αξιοποίηση της βασικής αδυναμίας του Εργοτέλη στα μετόπισθεν.

Οι δηλώσεις Καλαϊτζίδη στο κανάλι του Ομίλου στο Youtube: youtu.be/xatkbdP7UmI

Ασταμάτητος παλμός...

Οι Rossoneri προσπάθησαν με το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να ωθήσουν την ομάδα τους στη νίκη με συνθήματα και σημαίες. Επίσης, στη Θύρα 2 και στην... οπαδική μεριά της κερκίδας χαρακτηριστική ήταν η παρουσία πολλών νεαρών Απολλωνιστών. Ξεχώρισε το κοκκινόμαυρο πανό των Απολλωνιστών από την Ποντοηράκλεια.

Χαράλαμπος Πέτκογλου
Φωτό: Μάριος Λουίζος


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.