ΟΦΑΠ

22 Απριλίου 2018

Γεωργιάδης και Βεργώνης παρέστησαν στη συνέντευξη τύπου από πλευράς Απόλλωνα Πόντου, Σπανός και Τζανακάκης μίλησαν από την ομάδα του Άρη.

Ο κος Δημήτρης Σπανός ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Άρη που ήρθαν στο γήπεδο του Απόλλωνα για την εμφάνιση της ομάδας του. Παραδέχθηκε πως στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας είχε την κατοχή και αυτό ήταν κάτι το οποίο τον προβλημάτισε. Ανέφερε πως το σημερινό ντέρμπι ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και πως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί πως ο κος Σπανός σε ερώτηση που του έγινε για τη μη χρήση του Διαμαντόπουλου στο αρχικό σχήμα του Άρη, απάντησε πως ο επιθετικός των κιτρίνων αντιμετώπισε από την Παρασκευή πυρετό και θέλησε να τον προστατεύσει.

Ο Μανώλης Τζανακάκης στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας και ζήτησε με τη σειρά του και αυτός συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας του. Συνεχάρει του συμπαίκτες του για τη προσπάθεια που κατέλαβαν και τόνισε πως αυτός και η ομάδα του θα παλέψουν στα επόμενα παιχνίδια για το καλύτερο.

Ο βοηθός του κου Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε για ένα ντέρμπι της πόλης, το οποίο θύμησε παλιές εποχές. Ευχαρίστησε τον κόσμο του Απόλλωνα για τη στήριξη τους στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και την παρουσία τους στην Αγυιά. Φυσικά, σχολίασε και την αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα κόντρα στον Άρη. Επίσης, μίλησε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Γεωργιάδη στο κανάλι του Ομίλου στο Youtube:

Ο Αλέξανδρος Βεργώνης αναφέρθηκε στις φάσεις τις οποίες κατάφερε να δημιουργήσει ο Απόλλωνας, τις οποίες όμως δε μετέτρεψε σε κάποιο γκολ. Τόνισε πως ο στόχος των "κοκκινόμαυρων" είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι και έκλεισε δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη προσπάθεια.

Απόδοση: Χαράλαμπος Πέτκογλου
Βίντεο: Χαράλαμπος Πέτκογλου


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.