ΟΦΑΠ

07 Μαΐου 2018

Σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό, δυο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα νέων της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είδε τον αγώνα να διακόπτεται στο ημίχρονο λόγω βροχής .

Οι Πόντιοι ξεκίνησαν τον αγώνα αρκετά δυνατά δημιουργώντας συνεχόμενες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στο 10΄οι «κοκκινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ, με ωραία διπλή προσπάθεια του Προκοπίου. Πέντε λεπτά αργότερα οι Απολλωνιστές ανέβασαν το δίκτυ του σκορ στο 2-0, ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ και πλάσε από κοντά του Προκοπίου. Η φόρα των Ποντίων ήταν τέτοια, που στο 19’ ο Κύρτσος συνδυάστηκε με τον Δαμουλάκη , με τον τελευταίο να γραφεί το 3-0. Στο 27’ ο Δραγάτης σημείωσε με άψογο τελείωμα το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1, με ωραία ατομική ενέργεια. Από εκεί και περά οι Πόντιοι πίεσαν τους αντίπαλους τους κάτω από δυσμενείς συνθήκες.

Ενδεκάδα Απόλλωνα:

Απόλλων Πόντου κ19:(Νικηφόρος Κάκογλου) Παπουτσής, Δαλιανόπουλος, Μπίλης, Τούλης, Δαμουλάκης, Δραγάνης, Προκοπίου, Κύρτσος, Κύρκου, Μπακαλούδης, Κοιλιανίτης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 Φεβρουαρίου 2017
24 Φεβρουαρίου 2018
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.