ΟΦΑΠ

07 Μαΐου 2018

Σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό, δυο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα νέων της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είδε τον αγώνα να διακόπτεται στο ημίχρονο λόγω βροχής .

Οι Πόντιοι ξεκίνησαν τον αγώνα αρκετά δυνατά δημιουργώντας συνεχόμενες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στο 10΄οι «κοκκινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ, με ωραία διπλή προσπάθεια του Προκοπίου. Πέντε λεπτά αργότερα οι Απολλωνιστές ανέβασαν το δίκτυ του σκορ στο 2-0, ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ και πλάσε από κοντά του Προκοπίου. Η φόρα των Ποντίων ήταν τέτοια, που στο 19’ ο Κύρτσος συνδυάστηκε με τον Δαμουλάκη , με τον τελευταίο να γραφεί το 3-0. Στο 27’ ο Δραγάτης σημείωσε με άψογο τελείωμα το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1, με ωραία ατομική ενέργεια. Από εκεί και περά οι Πόντιοι πίεσαν τους αντίπαλους τους κάτω από δυσμενείς συνθήκες.

Ενδεκάδα Απόλλωνα:

Απόλλων Πόντου κ19:(Νικηφόρος Κάκογλου) Παπουτσής, Δαλιανόπουλος, Μπίλης, Τούλης, Δαμουλάκης, Δραγάνης, Προκοπίου, Κύρτσος, Κύρκου, Μπακαλούδης, Κοιλιανίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.