ΟΦΑΠ

21 Μαΐου 2018

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, κατά κόσμο Χάρρυ Κλυνν, απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών και βύθισε σε πένθος το πανελλήνιο.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος, ο χώρος του ποδοσφαίρου και ο Απόλλωνας θρηνούν το χαμό του μεγάλου καλλιτέχνη, του ανθρώπου που χάρισε στον κόσμο αμέτρητες στιγμές γέλιου με τα έργα του και του μεγάλού Προέδρου και οραματιστή της ομάδας των Ποντίων.

Ο Χάρρυ Κλυνν παράλληλα με την καθοριστική συμβολή του στην αναγέννηση του Απόλλωνα, διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΠΑΕ για 3 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Χαράλαμπος Πέτκογλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.