ΟΦΑΠ

01 Μαΐου 2019

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της footballigue και ο Απόλλων καταλαμβάνει την 4η  5η ή 6η θέση της βαθμολογίας.

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί θετική.Αρχικά ο στόχος ήταν η είσοδο στη 10αδα[σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαιτζίδη] κάτι που επιτεύχθηκε σχετικά νωρίς.Η κατάληψη της δεύτερης θέσης για 2 αγωνιστικές έδωσε νέες ελπίδες,ιδιαίτερα στους φιλάθλους,για άνοδο όμως μερικά άσχημα αποτελέσματα τις έκοψαν νωρίς.  

Η χρονιά αν και επιτυχημένη αγωνιστηκά είχε και τα προβλήματά της.Προβλήματα τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν φέτος,έτσι ώστε να μπούν νέοι στόχοι. Συγχαριτήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές [προπονητής,παίκτες,φίλαθλοι] που παρά τα προβλήματα κράτησαν τον Απόλλων ψηλά.    

Ο Όμιλος συνεχίζει τις συναντήσεις με τα μέλη του έτσι ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και οι ιδέες που αφορούν την πορεία του.Παράληλα γίνετε και η σχετική ενημέρωση μιας και οι δράσεις του είναι αρκετές. 

Την Κυριακή στις 3 η ώρα πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος με τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟΧ Κισσαμικος.       

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.