ΟΦΑΠ

29 Οκτωβρίου 2016

Όλα έτοιμα είναι για το αυριανό σημαντικό αγώνα του Απόλλωνα κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης στις 15:00 (με την νέα ώρα).

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση των Ποντίων με τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη να ανακοινώνει την αυριανή αποστολή, με μόλις 18ο ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Καπίας (τραυματισμός), Ντόικιτς, και Βασιλειάδης.

Μετά την προπόνηση οι παίχτες του Απόλλωνα κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι από τον αυριανό αγώνα, θα υπάρχει και επίσημα την δυνατότητα να δουν οι φίλοι του συλλόγου, τους εντός έδρας αγώνες και με live από τους υπολογιστές τους από το κανάλι του youtube, μετά από επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού ΜΓΣΚ Απόλλωνα.

«Όπως είχαμε ενημερώσει από τις 8 Οκτωβρίου η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Απόλλωνα πέτυχε τις απαραίτητες συνεργασίες στον τεχνικό τομέα, ώστε οι αγώνες της ομάδος μας να μεταδίδονται με εικόνα μέσω διαδικτύου και οι απανταχού φίλαθλοί μας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα, με σπικάζ και με κάλυψη από δύο κάμερες. Στο παιγνίδι εκείνης της Κυριακής (με την Δόξα Προσκυνητών) δεν εξασφαλίστηκε εγκαίρως η έγγραφη διαβεβαίωση της ΕΠΟ περί των δικαιωμάτων της μετάδοσης του αγώνα και στην συνέχεια μεσολάβησε εκτός έδρας αγώνας στον Λαγκαδά. Πρόθεση της Διοίκησης της ομάδας, όπως είχαμε αναφέρει, είναι να γίνεται «ζωντανή» (live) τηλεοπτική κάλυψη και των εκτός έδρας αγώνων μας, κάτι για το οποίο θα χρειάζεται αφενός η συναίνεση της γηπεδούχου ομάδας κάθε φορά κι αφετέρου η δυνατότητα να υποστηρίζεται με την κατάλληλη διαδικτυακή σύνδεση.»

Αποστολή Απόλλωνα: Μένκα, Καλογεράκης, Σαμαράς, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ζώτος, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου, Φάμπιο, Κυβελίδης, Πόποβιτς, Ρόβας, Νικολόπουλος, Ιωαννίδης, Δαλιανόπουλος

Μάριος Λουίζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.