ΟΦΑΠ

28 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη νίκη με  51-61 και παράλληλα πρόκριση, πηρέ το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα των ανδρών, επικρατώντας και στο δεύτερο αγώνα μπαράζ  της ΜΕΝΤ, κάνοντας έτσι το 2/2  μετά τον επεισοδιακό πρώτο αγώνα προ εβδομάδας με 67-56.Οι νεαροί Πόντιοι  μένοντας προσηλωμένοι στον στόχο τους, φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στους 18 πόντους, έχοντας την συμπαράσταση από όλους τους προπονητές των ακαδημιών του Απόλλωνα, καθώς και των μελων του ΔΣ κ.κ. Βαφειάδης, Μιλλιάρας και πρόεδρος του ΜΓΣΚ Απόλλωνα, Αλέξανδρος Νεράντζης. Στην επόμενη φάση, οι νεαροί αθλητές του Απόλλωνα θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού Ραιδεστού – Όλυμπος Κορδελιού.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι νεαροί «κοκκινόμαυροι» πάτησαν γκάζι δημιουργώντας διαφορά ασφάλειας για το 4-14. Στην δεύτερη περίοδο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα με τους Πόντιους να ανεβάζουν την διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 13-31. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι παίχτες του Απόλλωνα κράτησαν την διαφορά σε διψήφιο σκορ, διαχειρίζοντας την απόσταση για το 34-48. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτα, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, οι παίχτες του Απόλλωνα κράτησαν την διαφορά πάνω από δέκα πόντους  για το τελικό 51-61.

 Τέλος την πρόκριση αυτή οι άνθρωποι του Απόλλωνα, την αφιερώνουν στον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Καραγιάννη, ο οποιος  την Δευτέρα  θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστού, ενώ  του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Δεκάλεπτα: 4-14, 13-31, 34-48, 51-61.

ΜΕΝΤ: (Μιχαηλίδης) Μπουμπόνας 4, Τριανταφυλλίδης 2, Ζυγόρης 12(1), Φραγκάλης, Χαραλαμπίδης 2, Κοτανίδης 3, Γκολογκίνας 5, Κονιάκης 3(1), Δάγκουλας 12(2),  Κουρκούλας 2,  Λαχανής 5 , Κρανιάς 1.  

ΜΓΚΣ Απόλλων:(Κεσίδης) Ψυχλούδης, Κώνστας , Χατζηπαναγιώτου Λ, Ιωσήφ,  Μισαρογλου 2, Κυφωνίδης 17(4), Κιώτης 18(2), Χατζηπαναγιώτου Γ. 10(1), Γκόρος 2, Πάππας 2, Χασιώτης 3, Πράππας 7.

Μάριος Λουίζος  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.