ΟΦΑΠ

23 Φεβρουαρίου 2017

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του το αντρικό τμήμα χάντμπολ του Απόλλωνα κερδίζοντας εντός έδρας τον συνονόματο Απόλλωνα Σταυρούπολης με 24-19...

,ο αγώνας όμως φαίνεται να περνάει σε δεύτερη μοίρα μιας και οι διαιτητικές αποφάσεις έβγαλαν εκτός εαυτού και τον προπονητή του συλλόγου και τους αθλητές του τμήματος. Παράλληλα οι άνθρωποι του τμήματος ετοιμάζουν χαρτί στην ΟΧΕ, ζητώντας την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες των «κοκκινόμαυρων».

Στα του αγώνα οι Πόντιοι παρουσιαστήκαν με 8 βασικές απουσίες (τραυματισμούς και ιώσεις), παρά τις απουσίες αυτές το σύνολο του Απόλλωνα ήταν σαφώς καλύτερο από τους αντίπαλους τους και σχετική ευκολία πήραν μια ακόμα νίκη. Στα πρώτα μισά του αγώνα οι δυο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ με τον Απόλλωνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προηγούμενος με 10-9. Στο δεύτερο μέρος οι εύστοχες επιλογές και τα σωστά τελειώματα έφεραν την νίκη με το τελικό σκορ να γραφεί στον πινάκα 24-19. Αυτήν την εβδομάδα το τμήμα έχει το ρεπό του, ενώ την άλλη αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας τον Άρη.

Μάριος Λουίζος

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

01 Απριλίου 2018
14 Ιανουαρίου 2018
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.