ΟΦΑΠ

23 Ιουνίου 2017

Μια ονειρεμένη χρονιά για τα κορίτσια του Απόλλωνα Σταυρούπολης (χάντμπολ) τέλειωσε,  κατακτώντας  την πολύ τιμητική 4η θέση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ κορασίδων.

 

Τα κορίτσια του Απόλλωνα Σταυρούπολης ρίχθηκαν στην  μάχη νωρίς το πρωί της Τέταρτης αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Καματερού, που αν και προσπάθησαν γνώρισαν την ήττα με 19-30. Λίγες ώρες αργότερα οι νεαρές αθλήτριες κατάφεραν να κατακτήσουν την νίκη που τους έδωσε και την πρόκριση στην τελική τετράδα, επικρατώντας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 24-21.

Την επόμενη μέρα και παρά την κούραση από τους δυο αγώνες, τα κορίτσια του Απόλλωνα προσπάθησαν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, κόντρα στην ομάδα της ΑΣΕΧ Πυλαίας. Όμως παρά την μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουν τα δεδομένα, γνώρισαν μια ακόμα ήττα με 31-26.

Την τρίτη και τελευταία μέρα του θεσμού τα κορίτσια των «κυανοκίτρινων» προσπάθησαν παρά τους πολλούς τραυματισμούς και την μεγάλη κούραση να κοντράρουν στα ίσια την ομάδα της Νέας Ιώνιας. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά με τις τυπικά γηπεδούχους να ξεφεύγουν ακόμα και με δέκα πόντους για το 20-10 μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος τα κορίτσια του Απόλλωνα κατάφεραν μέσα σε διάστημα 12 λεπτών να μειώσουν την διαφορά στο 23-20 δίνοντας ελπίδες για την ανατροπή. Όμως μερικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Αθήνας να πάρουν απόσταση ασφαλείας και τελικά να κερδίσουν τον αγώνα με 32-25 και έτσι να κατακτούν αυτές την 3η θέση και τον Απόλλωνα Σταυρούπολης την 4η. Για  την ιστορία τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν το Καματερό και Πυλαία.

Μάριος Λουίζος

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.