ΟΦΑΠ

25 Ιουνίου 2017

Την τιμητική τετάρτη θέση κατέλαβαν στο δεύτερο τουρνουά καλοκαιρινού χάντμπολ τα παιδιά του Απόλλωνα που μετείχαν με αποδεκατισμένη αποστολή στο τουρνουά της Πάρου.

 

Ο θεσμός ξεκίνησε με  τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Πόντιους, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα στους ομίλους τον ΑΟ Πολιτεία με 2-0 σετ,  με επιμέρους σκορ 27-15 και 30-8. Στον δεύτερο αγώνα οι παίχτες του Απόλλωνα, αν και προσπάθησαν κόντρα στους Θρακομακεδόνες,  γνώρισαν την ήττα με 1-2 στα σετ παρά το θετικό ξεκίνημα στο πρώτο σετ και επιμέρους σκορ στα σετ 26-23, 10-15 και 4-6.  Στον τρίτο αγώνα στον όμιλο τους οι «κοκκινόμαυροι» βρήκαν απέναντι τους τον ΓΑΣ Καματερού παίρνοντας μια δύσκολη νίκη με 2-1 (22-24,22-15 και 4-6) και  τερμάτισαν με 4 βαθμούς στον δεύτερο όμιλο πίσω από τους Θρακομακεδόνες που είχαν 6 βαθμούς.  

Σήμερα και νωρίς το πρωί το τμήμα του Απόλλωνα έπεσε στους ημιτελικούς και παρά την μεγάλη προσπάθεια κόντρα στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης γνώρισαν την ήττα που τους οδήγησε στον μικρό τελικό.

Στον μικρό τελικό η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες οδήγησε  το συγκρότημα των Ποντίων να γνωρίσουν μια ακόμα  ήττα από τον ΓΣ Δράμας 86, ελέω απουσιών  και έτσι έμειναν στην πολύ τιμητική τέταρτη θέση του τουρνουά. Για την ιστορία την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και την δεύτερη ο ΑΣ Θρακομακεδόνες.   

Μάριος Λουίζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.