ΟΦΑΠ

23 Απριλίου 2018

Την νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε στην αυλαία του πρωταθλήματος β’ εθνικής χάντμπολ, το αντρικό τμήμα των Ποντίων κόντρα στον συνονόματο και αδελφοποιημένο Απόλλωνα Σταυρούπολης με 37-26.

Οι Πόντοι έχοντας από την αρχή του παιχνιδιού το προβάδισμα του σκορ, το μόνο που έκαναν ήταν να αυξομειώνουν τον ρυθμό του, κρατώντας το προβάδισμα στον μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Στα τελευταία λεπτά οι πάντα μαχητικοί, την φετινή χρονιά Απολλωνιστές της Σταυρούπολης, ροκάνισαν αργά και σταθερά την διαφορά, πηγαίνοντας στο ημίχρονο σε απόσταση τεσσάρων τερμάτων, για το 14-18.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού οι «κοκκινόμαυροι» θέλοντας να δώσουν μικρά δείγματα των δυνατοτήτων τους, αύξησαν την διαφορά σε διψήφιο νούμερο μοιράζοντας θέαμα στους φίλους του αθλήματος και παράλληλα παίρνοντας μια ακόμα νίκη με το τελικό 37-26.

Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του τμήματος είχαν μια μικρή έκπληξη σε αθλητή τους που είχε τα γενέθλια του.

Πλέον τα βλέμματα των Ποντίων στρέφονται στην διαδικασία των μπαράζ, περιμένοντας τον τρίτο της διαδικασίας μιας και μένει ποιος εκ των Λήμνου ή Πανσερραϊκού θα είναι στο ζευγάρι με τους Απόλλωνα και Α.Ο Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.