ΟΦΑΠ

15 Νοεμβρίου 2016

Από αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει μια νέα ενότητα στην σελίδα μας παρουσιάζοντας μαζικά όλους τους αγώνες  των τμημάτων και την γενικής τους πορεία στα πρωταθλήματα  τους.

Αυτό το αγωνιστικό τετραήμερο είχαμε τέσσερις επιτυχίες και μια ήττα, αλλά και την έναρξη των υποχρεώσεων ενός τμήματος του συλλόγου.

Ξεκινώντας από τις επιτυχίες χρονικά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα ήρθε την  πέμπτη , όταν το αντρικό τμήμα βόλεϊ κέρδισε με σχετική άνεση τον ουραγό της βαθμολογίας Α.Ο. Πολυγύρου με 3-0 σετ, στο κλειστό της Καλαμαριάς. Με την νίκη τους αυτή και με συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αντίπαλου του, έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 15 βαθμούς  έναντι 12 της Δόξας Αγίου Παύλου. Την επομένη αγωνιστική οι Πόντοι αντιμετωπίζουν εκτός της ΑΕΝ Πανοράματος.  Την Κυριακή το  μεσημέρι το  γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα συνέχισε  την άκρως θετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α2, επιτυχαίνοντας μια ακόμα νίκη και μάλιστα εκτός έδρας επί του Πιερικού Αρχέλαου με 48-53. Με την νίκη τους αυτή παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους, έναν λιγότερο από Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου. Επόμενος αντίπαλος των κοριτσιών είναι την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με την Αναγέννηση Ρυσίου στις 14:00 το μεσημέρι στο κλειστό της Καλαμαριάς. Την ιδία ώρα  το αντίστοιχο αντρικό τμήμα πήρε νίκη-ανάσα εντός έδρας κόντρα στον Αιγινιακό 77-75, με την βοήθεια του έξτρα πεντάλεπτου. Οι κοκκινόμαυροι του κ. Γεωργιάδη μένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα πίσω  από τους φιλοξενούμενους, στην τελευταία περίοδο τα έδωσαν όλα και έστειλαν το ματς στον έξτρα χρόνο που εκεί φαίνεται να μίλησε το μέταλλο των αθλητών κερδίζοντας εκτός από τον αντίπαλο τους και πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος του τμήματος είναι ο Πρωτέας Γρεβενών εκτός έδρας.  Τελευταία χρονικά νίκη ήρθε από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των Ποντίων το όποιο επικράτησε κόντρα στις προβλέψεις του Μέγα Αλέξανδρου εκτός έδρας με 1-3 σετ. Η νίκη τους αυτή τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα ξεπερνώντας τις αντίπαλους τους.  Την Κυριακή τα κορίτσια του συλλόγου αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Τέλος το Σάββατο το απόγευμα είχαμε την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής για το αναγεννημένο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου. Οι «κοκκινόμαυροι» αν και προσπάθησαν γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από τον Μακεδονικό με 28-20 στο κλειστό των Συκέων. Επόμενος αντίπαλος είναι εντός έδρας το Σάββατο στο σπίτι του χάντμπολ στην Μίκρα  με τον Μακεδών Θεσσαλονίκης.

Μάριος Λουίζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.