ΟΦΑΠ

12 Σεπτεμβρίου 2019

 

Με έγγραφο που απέστειλε η Γενική Διεύθυνση Εισφορών προς τους εισαγγελείς ενημερώνει ότι η ενημερότητα που κατέθεσε ο Απόλλωνας Πόντου είναι πλαστή

 Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής και αν η ενημερότητα του προσφυγικού σωματείου είναι όντως πλαστή, τότε, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας, ο σύλλογος κινδυνεύει με εξοντωτικό πρόστιμο και ακόμη με από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που πρόκειται να ξεκινήσει (το πιο ευνοϊκό σενάριο), μέχρι αποβολή στην κατώτερη κατηγορία (Football League).


Το metrosport.gr επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του συλλόγου για να ενημερωθεί περί του δημοσιεύματος και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Έχει κατατεθεί κανονικά ασφαλιστική ενημερότητα έγκυρη και νόμιμη» ανέφεραν.

Μετά την απάντηση στο metrosport.gr, ο Απόλλων Πόντου εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κατέθεσε φορολογική ενημερότητα (ΣΕΙΡΑ Γ 1752591), καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα (αριθμός πρωτοκόλλου 467467), νόμιμες και σε ισχύ και ουδεμία σχέση έχει με κάθε είδους κατασκευές και πράξεις που δεν την αντιπροσωπεύουν ούτε ηθικά και ούτε είχε λόγο να προβεί στην διάπραξη παρόμοιου αδικήματος».

Πηγή: metrosport, pamebala.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.