ΟΦΑΠ

31 Ιανουαρίου 2021

95 χρόνια ιστορίας για τον Απόλλων μια και στις 24 Ιανουαρίου είχε τα γενέθλιά του.Το όραμα και η αγάπη των προσφύγων που μόλις πριν λίγο είχαν εγκατασταθεί στην Καλαμαριά πήρε σάρκα και οστά δημιουργώντας τον αθλητικό και μουσικό σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ. Ήταν ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα που έδενε τους πρόσφυγες με τις χαμένες πατρίδες. Για αυτό το λόγο ο σύλλογος αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από όλους.Σε εκείνες τις δύσκολες εποχές ο ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν μία έξοδος εκτώνωσης των προβλημάτων τους αλλά και μία υπενθήμηση στους υπόλοιπους Έλληνες ότι εδώ είμαστε και εμείς, υπάρχουμε και ευημερούμε. Αλήθεια τί σημαίνει ο Απόλλων σήμερα για όλους εμάς. Έχουμε κρατήσει έστω και λίγη από τη σπίθα και την αγάπη εκείνων των πρώτων φιλάθλων της ομάδας. Και άν ναι πού είναι και γιατί δεν την εκδηλώνουμε. Δυστηχώς τα 95 χρόνια έρχονται σε μία δύσκολη χρονική περίοδο για τον Απόλλων. Μία σκιά έχει απομείνει καθώς κανείς δε ξέρει τί μέλλει γενέσθαι. Μία σκιά και ένα αβέβαιο και ζοφερό μέλλον.

Ο.Φ.Α.Π.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.