ΟΦΑΠ

24 Σεπτεμβρίου 2021

Σημαντικες μεταγραφικές κινήσεις έκανε ο Απόλλων Πόντου προκειμένου να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα στη Κέρκυρα μα την Λευκίμμη.

Ξεκινώντας από την παλιά φουρνιά τους Γιάννη Δαλιανόπουλο, Δημήτρη Αμαραντίδη και Αλέξανδρο Καλογέρη,σειρά είχε ο παλιός γνώριμος Γιάννης Καλαιτζίδης προερχόμενος από την Τρίγλια.

Σειρά είχε ο Ουσμάν Σουντουρά ενώ την σκυτάλη στις μεταγραφές πήρε ο μέσος Βασίλης Ζαχαράκης που αγωνίζονταν στον Ασπρόπυργο.

Σειρά είχε ο επιθετικός του Λεβαδειακού Εν Νομό, και ο γνωστός από την θητεία του σε αρκετές ομάδες Κενάν Μπαρκάν ο οποίος θα ενισχύσει επιθετικά τον Απόλλων.

Στην ανανέωση των Δημήτρη Πολίτη,Βασίλη Φράγκο και Θανάση Δεινόπαπα ήρθε να προστεθεί και η απόβαση των Γάλλων.Pathy malumandsoko ο μέσος της Καέν,Φράνκ Ελέ Εσουμά μέσος πυ αγωνιζόταν στην Παρί και Μουσά Αντά από την Βουλγαρική Άρδα.

Σε όλους αυτούς προστέθηκ και ο έμπειρος  τερματοφύλακας Βαγγέλης Πίτκας.

Στο κλείσιμο η διοίκηση του Απόλλων φρόντισε να ενισχυθεί και με τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές κοιτώντας προς το μέλλον.Έτσι ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Πανούσης, ο αμυντικός Emmanuel Robe ο μέσος Θανάσης Παπαιωάνου και ο επιθετικός Δημήτρης Ξιφιλίνος είναι οι τελευταίοι που προστέθηκαν στο πόστερ της ομάδας.

Μία καινούργια αγωνιστική περίοδος αρχίζει και αν μη τι άλλο οι κινήσεις που έγιναν δίνουν μία νότα αισιοδοξίας στους φιλάθλους.Ελπίζουμε πως τα καλύτερα έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.