ΟΦΑΠ

30 Ιουνίου 2017

.  

 Με κάθε επισημότητα πριν από λίγη ώρα οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ του Απόλλωνα, παρουσίασαν στο διαδίκτυο τις νέες φανταστικές φανέλες του συλλόγου, για την νέα αγωνιστική περίοδο που τους βρίσκει σε μια εκ νέου προσπάθεια επανόδου στην Α2 κατηγορία

Στην πρώτη εμφάνιση του τμήματος και στην εμπρόσθια πλευρά υπερτερούν,  οι κοκκινόμαυρες ρίγες, ενώ υπάρχουν στο τελείωμα της φανέλας στοίχοι από τον ύμνο του συλλόγου   «δοξασμένος όθεν πας,  ο θεόν θα παιζ’  τη λύρα  κι εσύ πάντα θα νικάς». Στα μανίκια υπάρχουν οι φράσεις «Για το αίμα»  και «Για το πένθος» συμβολίζοντας με τα λόγια τα χρώματα του συλλόγου. Στην πίσω πλευρά κυριαρχεί ο αετός του Πόντου πιάνοντας σχεδόν όλη την πίσω πλευρά, ενώ υπάρχουν με χρυσά γράμματα το όνομα του συλλόγου και του τμήματος.

Στην δεύτερη εμφάνιση οι συντελεστές των νέων φανελών πραγματικά τα έδωσαν όλα, συνδυάζοντας τον Απόλλωνα και τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου κάτι που είναι απόλυτα συνυφασμένο. Στην εμπρός όψη εκτός από το σήμα του συλλόγου υπάρχει εικόνα από τον ξεριζωμό των Ποντίων μαζί με τον αετό του Πόντου, ενώ στην πίσω πλευρά εκτός από την πορεία ξεριζωμού υπάρχουν οι σκιές Ποντίων που χορεύουν με συνοδεία λύρας, ενώ υπάρχουν τα λογία «Απόλλων Πόντος Προσφυγιά 19 Μαΐου Καμιάν κι ανασπάλω σε…»     

Τις νέες φανέλες υπογραφούν σχεδιαστικά, αλλά και σε κατασκευή η εταιρία PSD sensory design  των Πέτρου Καρακασίδη και Δημήτρη Ψαρομπά μαζί με τον Χρήστο Δουλαβέρη, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν για πρώτη φορά την δυνατότητα να τις αγοράσουν.   

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.