ΟΦΑΠ

24 Ιουλίου 2017

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρετούν οι αθλητές του Απόλλωνα την πορεία τους στο φετινό 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα χάντμπολ στις αμμουδιές κατακτώντας την τιμητική τέταρτη θέση.

 

Αν και άγγιξαν το….. όνειρο το τμήμα χάντμπολ του Απόλλωνα ηττήθηκε στους προημιτελικούς του final 4 από την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς με 0-2 στα σετ και επιμέρους σκορ 15-16 και 17-20 και έτσι έμειναν εκτός του μεγάλου τελικού, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας στις λεπτομέρειες την πολυπόθητη πρόκριση, που θα μπορούσε να δώσει και το εισιτήριο προς την Ευρώπη, έχοντας παράλληλα και μια αποβολή.

Στον μικρό τελικό οι Πόντιοι αν και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας το πρώτο σετ με 10-15 είδαν γρήγορα τους διοργανωτές της τελικής φάσης να απαντούν για το 1-1 στα σετ με 20-18. Στο τρίτο και τελευταίο σετ παρά την μεγάλη προσπάθεια οι «κοκκινόμαυροι» το έχασαν με 7-4 και έτσι τερμάτισαν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Το μόνο σίγουρο  είναι ότι οι αθλητές του Απόλλωνα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και τα αρκετά ταξίδια κατάφεραν μέσα από αγωνιστικές απουσίες να κατακτήσουν δυο φόρες την πρώτη θέση σε Φλώρινα και Μαραθώνα, ενώ έμειναν σταθερά μέσα στην πρώτη τετράδα σε όλα τα τουρνουά. Παράλληλα κατέκτησαν και την δεύτερη θέση στο κύπελλο Ελλάδος και όλα αυτά αν αναλογιστεί  κάνεις ότι το τμήμα επαναλειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο.      

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.