ΟΦΑΠ

01 Μαΐου 2019

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της footballigue και ο Απόλλων καταλαμβάνει την 4η  5η ή 6η θέση της βαθμολογίας.

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί θετική.Αρχικά ο στόχος ήταν η είσοδο στη 10αδα[σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαιτζίδη] κάτι που επιτεύχθηκε σχετικά νωρίς.Η κατάληψη της δεύτερης θέσης για 2 αγωνιστικές έδωσε νέες ελπίδες,ιδιαίτερα στους φιλάθλους,για άνοδο όμως μερικά άσχημα αποτελέσματα τις έκοψαν νωρίς.  

Η χρονιά αν και επιτυχημένη αγωνιστηκά είχε και τα προβλήματά της.Προβλήματα τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν φέτος,έτσι ώστε να μπούν νέοι στόχοι. Συγχαριτήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές [προπονητής,παίκτες,φίλαθλοι] που παρά τα προβλήματα κράτησαν τον Απόλλων ψηλά.    

Ο Όμιλος συνεχίζει τις συναντήσεις με τα μέλη του έτσι ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και οι ιδέες που αφορούν την πορεία του.Παράληλα γίνετε και η σχετική ενημέρωση μιας και οι δράσεις του είναι αρκετές. 

Την Κυριακή στις 3 η ώρα πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος με τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟΧ Κισσαμικος.       

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά μας δελτία για να μάθεις όλα τα σημαντικά νέα.